LEAN ON ME’S JULKLAPPSREGN!

Det är dags för Stiftelsen Lean On Me’s julklappsregn!
Lean On Me arbetar för att både kort- och långsiktigt förbättra livskvalitén för barn och ungdomar runt om i landet som har fått en alldeles för tuff start i livet. Oavsett om det gäller svår sjukdom, olycka eller sociala missförhållanden så ska Lean On me finnas där som någon att luta sig mot när det blåser.
En del av det arbetet tycker vi är att se till att försöka hjälpa till lite extra runt jul. En högtid kan vara fantastisk men den kan också göra att man känner ett ännu större utanförskap än vad man kanske gör normalt.


Därför vill vi ha in era nomineringar. Nominera ett barn eller en familj som går igenom något de inte förtjänar. Det kan vara svår sjukdom, det kan vara trauma efter en olycka eller annan hemsk händelse, eller det kan vara att barnet/barnen har det svårt på något annat sätt.
I nomineringen önskar vi att ni är så detaljrika som möjligt om vad barnen har problem med, men också vad ni tror skulle få barnet att må bättre. Det kan vara så att vi kommer önska kompletterande information så skicka med så mycket som möjligt från början så ökar chanserna att just din nominering går igenom. Självklart får man nominera sitt eget barn också.


Maila er nominering till julklapp@leanonme.nu och bifoga informationen så ska vi försöka hjälpa till att glädja så många barn som möjligt till jul. Inget barn förtjänar att må dåligt, och vi ska göra det lilla vi kan för att se till så många som möjligt får en fantastisk jul.
Med varma hälsningar
Stiftelsen Lean On Me