LEAN ON ME’S JULKLAPPSREGN!

Det är dags för Stiftelsen Lean On Me’s julklappsregn!
Lean On Me arbetar för att både kort- och långsiktigt förbättra livskvalitén för barn och ungdomar runt om i landet som har fått en alldeles för tuff start i livet. Oavsett om det gäller svår sjukdom, olycka eller sociala missförhållanden så ska Lean On me finnas där som någon att luta sig mot när det blåser.
En del av det arbetet tycker vi är att se till att försöka hjälpa till lite extra runt jul. En högtid kan vara fantastisk men den kan också göra att man känner ett ännu större utanförskap än vad man kanske gör normalt.


Därför vill vi ha in era nomineringar. Nominera ett barn eller en familj som går igenom något de inte förtjänar. Det kan vara svår sjukdom, det kan vara trauma efter en olycka eller annan hemsk händelse, eller det kan vara att barnet/barnen har det svårt på något annat sätt.
I nomineringen önskar vi att ni är så detaljrika som möjligt om vad barnen har problem med, men också vad ni tror skulle få barnet att må bättre. Det kan vara så att vi kommer önska kompletterande information så skicka med så mycket som möjligt från början så ökar chanserna att just din nominering går igenom. Självklart får man nominera sitt eget barn också.


Maila er nominering till julklapp@leanonme.nu och bifoga informationen så ska vi försöka hjälpa till att glädja så många barn som möjligt till jul. Inget barn förtjänar att må dåligt, och vi ska göra det lilla vi kan för att se till så många som möjligt får en fantastisk jul.
Med varma hälsningar
Stiftelsen Lean On Me

LEAN ON ME’S JULKLAPPSREGN! Läs mer »

En dag våra gäster aldrig glömmer

Lean On Me arrangerar via Racing Rascals, som numera är en del av Lean On Me, ett årligt event som fått otroligt mycket uppmärksamhet i media. Bland annat har grundaren av eventet, och tillika vår Styrelseordförande, Peder Karlsson,  blivit nominerad till Svensk Hjälte 2 gånger av tidningen Aftonbladet för engagemanget runt eventet.

 

Denna dag bjuder vi ca 250 VIP-gäster på en dag de aldrig glömmer. Med ca 100 superbilar, Lamborghinis, Porschar, Ferrari mm så uppfyller vi VIP-gästernas önskedrömmar. Gästerna är barn som alla har dragit en nitlott i livet. Det kan vara svår sjukdom, olycka, eller social misär. Den här dagen får de ta med sig sina familjer och glömma allt annat och bara ha en underbar dag i fartens tecken!

Nomineringen till Barndagen 2023 Öppen!


Har ni ett barn eller ungdom som tillsammans med övrig familj skulle må bra av ett avbrott i vardagen? Skälen kan vara allt ifrån en allvarlig sjukdom, ett hemskt trauma eller social misär. Då tycker vi att ni ska nominera det till Barndagen 2023! Den 26/8 i Eskilstuna bjuds det på allt ifrån supertuffa bilar till kanske en eller två helikoptrar:) Vad sägs om Ferraris, Lamborghinis, Porschar, Corvetter, Bentleys, Mclarens och många, många fler:) självklart får ni åka med i alla ni vill. På bana dessutom så ni får känna på hur fort det går:) vi bjuder på underhållning av högsta klass hela dagen. Ni kommer dit och slipper tänka på sjukhus, diagnoser, och elände en stund. 

Nominering till Ba(r)ndagen 2023


Föraranmälan är öppen!

Barndagen är ett av Sveriges mest uppmärksammade bilevent och utan tvekan det största välgörenhetseventet av sitt slag i landet.  Barnen som kommer har detta som högsta dröm och tillsammans ser vi till att förverkliga dem! Det är en dag att minnas i resten av livet, både för dem och för er. Förutom att köra barnen i våra bilar samlar vi in pengar till välgörenhet som naturligtvis också stöttar barn som har fått en nitlott i livets start. Förra året samlade vi in nästan 2 MILJONER KRONOR som oavkortat gick till Lean On Me’s arbete. För att lyckas göra ett event som barnen och deras familjer aldrig glömmer behöver vi glada chaufförer och bilar. Många bilar, snabba bilar, snygga bilar, roliga bilar, ovanliga bilar.


Vi börjar med att köra barnen och deras familjer på banan och ser till att de får Världens bästa dag, därefter bär det av mot Västerås där vi ska ställa till med stor bilfest för hela staden. Vi börjar med en kortege där gatorna kommer vara kantade med massor av människor. Därefter ställer vi upp alla bilar på Aseatorget mitt i centrum där vi räknar med tusentals människor som kommer och tittar och lyssnar:). Vi har abonnerat en hel uteservering bara för oss i direkt anslutning till bilarna där vi tar en gemensam fördrink innan middagen. Bilarna står kvar på torget över natten, självklart med bevakning. Hotellet vi bor på ligger också i direkt anslutning till torget. På kvällen
blir det galamiddag med fantastisk livemusik och välgörenhetsauktion med tillhörande fest. En dag att minnas länge med andra ord! Så nu är det bara att anmäla sig! Fler än någonsin behöver stöd i sin vardag! 

Föraranmälan 2023


Välkomna till Världens bästa dag!

 

 

Dessutom hålls på kvällen en galamiddag med tillhörande välgörenhetsauktion. Ett 30-tal företag och privatpersoner skänker saker och upplevelser som auktioneras ut, allt till förmån för Lean On Me och vår verksamhet. En underbar dag helt enkelt!

En dag våra gäster aldrig glömmer Läs mer »